Rekli su o nama

“Otvoreni smo za sve Vaše sugestije ili ideje. Vaši komentari će nam puno pomoći da još više napredujemo bilo da su doberi ili loši. Ne ustručavajte se da pišete.”.

Oduševljeni smo što smo imali priliku da upoznamo ovaj prelepi deo centralne Srbije. Brus je grad koji odiše istorijom, prirodom i gostoprimstvom lokalnog stanovništva. Uživali smo u šetnji korzom grada, istraživanju manastira i upijanju mira koji pružaju netaknuti pejzaži. Sveukupno iskustvo nas je oduševilo i definitivno ćemo se vratiti!
Draga Turistička organizacija opštine Brus,
Hteli bismo da vam zahvalimo na nezaboravnom iskustvu u prirodi koje smo doživeli tokom naše posete Brusu. Ovo mesto je zaista raj za ljubitelje prirode. Pogled na prelepe planine, vodopade i zelene doline ostavlja bez daha. Nismo mogli da odolimo planinarenju, vožnji bicikla i istraživanju netaknutih staza. Brus nas je podsetio na važnost očuvanja prirode i definitivno ga preporučujemo svima koji žele da pobegnu od gradske vreve i uživaju u divljoj lepoti prirode.

Poštovani organizatori,
Moramo vam reći koliko smo uživali u kulinarstvu Brusa tokom ovih par dana. Hrana je bila izvanredna i autentična, prepuna ukusa i svežih lokalnih sastojaka. Posebno smo se oduševili specijalitetima poput jagnjetine ispod sača, domaćeg kajmaka i tradicionalnih pita. Restorani su bili gostoljubivi i prijatni. Hvala vam što ste nas upoznali sa bogatom gastronomskom ponudom Brusa!

Vidimo se uskoro!