Dobrodošli na veb stranicu Turizam Opštine Brus! Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo prilikom posete našem sajtu, koristimo tehnologiju poznatu kao "kolačići" (cookies). Kolačići su male tekstualne datoteke koje se smeštaju na vašem uređaju (računar, mobilni telefon, tablet) kada posetite našu veb stranicu. Oni nam pomažu da analiziramo podatke o vašoj poseti kako bismo vam pružili personalizovano iskustvo.

Kolačići koje koristimo na ovoj veb stranici imaju različite svrhe. Prvo, koristimo osnovne kolačiće koji su neophodni za pravilan rad veb stranice. Oni vam omogućavaju da se krećete kroz sajt i koristite njegove funkcije, kao što su prijava, pretraga ili rezervacija. Ovi kolačići ne prikupljaju lične podatke i ne mogu se isključiti.

Takođe koristimo i analitičke kolačiće koji nam pomažu da razumemo kako posetioci koriste našu veb stranicu. Ovi kolačići prikupljaju informacije o broju poseta, najposećenijim stranicama i načinu na koji korisnici dolaze do naše veb stranice. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo veb stranicu i prilagodimo je vašim potrebama.

Ako želite da se ove analitičke kolačiće ne koriste tokom vaše posete, možete ih isključiti u podešavanjima vašeg veb pregledača. Međutim, imajte na umu da će isključivanje ovih kolačića možda uticati na funkcionalnost veb stranice.

Takođe, sarađujemo sa odabranim trećim stranama koje mogu postaviti kolačiće na vašem uređaju dok koristite našu veb stranicu. Ovi kolačići se koriste za pružanje određenih usluga i funkcionalnosti, kao što su integrisani sadržaji sa društvenih mreža ili reklame prilagođene vašim interesima.

Vaša privatnost nam je veoma važna i ne koristimo kolačiće za prikupljanje ličnih podataka koji bi vas mogli identifikovati. Sve informacije koje prikupljamo putem kolačića su anonimne i koriste se samo u svrhu poboljšanja našeg sajta.

Ako imate bilo kakva pitanja o kolačićima ili želite više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem naše stranice za kontakt.

Molimo vas da imate na umu da prilikom korišćenja naše veb stranice, pristajete na upotrebu kolačića u skladu sa ovim tekstom. Ako ne želite da prihvatite kolačiće, možete promeniti podešavanja svog veb pregledača ili ne nastavljati sa korišćenjem naše veb stranice.

Hvala vam što ste posetili veb stranicu Turizam Opštine Brus. Nadamo se da ćete uživati u istraživanju naših turističkih ponuda i da će vam naša veb stranica pružiti korisne informacije o našoj predivnoj opštini.